تاریخچه تبدیل تاریخ مسیحی به شمسی

تقویم بین‌المللی میلادی در بسیاری از کشورهای جهان مبدا تاریخ رسمی است. تقریبا تمام کشورهای جهان (به جز آنهایی که در ادامه معرفی می‌کنیم)، از تاریخ میلادی استفاده کرده، و برخلاف ما به تبدیل تاریخ میلادی به شمسی نیازی ندارند. نباید تصور کرد که کشورهای اسلامی تنها کشورهایی هستند که از این تقویم استفاده نمی‌کنند، و در موقعیت‌های مختلف به تبدیل تاریخ مسیحی به شمسی نیاز پیدا می‌کنند.

در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی، تقویم میلادی برگرفته از تقویم ژولینی با مبدا میلاد عیسی است. این تقویم برای اولین بار از سوی آلویسیوس لیلیوس که پزشکی از اهالی کالابریا بود، پیشنهاد شد. به دلیل نقصی که تقویم میلادی در مورد سال‌های کبیسه داشت، این تقویم در سال 1582 توسط پاپ گریگوری سیزدهم اصلاح، و به تقویم گریگوری (گرگوری) مشهور شد. با این وجود، در ایران و کشورهای عربی به آن تقویم میلادی گفته می‌شود.

امروزه تنها کشورهای ایران، افغانستان، اتیوپی و نپال هستند که از تقویم میلادی استفاده نمی‌کند. ایران و افعانستان از تقویم‌های ایرانی استفاده می‌کنند، و به این ترتیب گاه‌به‌گاه باید از ابزارهایی برای به دست آوردن تاریخ امروز یا تبدیل تاریخ میلادی به شمسی استفاده کنند. دو کشور دیگر تقویم‌های غیرجهانی و مخصوص به خود را دارند.

 

 

منبع:
https://markazesh.com/time/convert-date/


ویژگیهای اصلی سرویس فکس اینترنتی

بسته به ارائه کننده‌ی سرویس فکسی که انتخاب کردید، ممکن است از ویژگی‌ها و سرویس‌های مختلف بهره مند شوید. اما به طور کلی، برخی ویژگی‌های مهمی در سرویس فکس ابری وجود دارد و زمانی که می‌خواهید سرویس دهنده خود را انتخاب کنید باید اطمینان حاصل کنید ویژگی‌های مورد نیاز شما را ارائه می‌دهند. توصیه میکنیم از سیستم فکس اینترنتی یار استفاده کنید.
 
برخی از این ویژگی‌ها:
1. انتقال سریع و با کیفیت بالا
2. ایمن و قابل اطمینان بودن
3. قابل دسترسی در وب، کامپیوتر، اندروید و دستگاه‌های IOS
4. رابط کاربری راحت
5. فضای ابری
6. امضای الکترونیکی
7. اسکنر داخلی برای اسکن اسناد
8. قابلیت ارسال فکس به شماره‌های داخلی
9. امکان ارسال فکس به دستگاه‌های فکس
10. تنظیم زمان تحویل فکس به دریافت کننده
11. ارسال فکس همزمان به چند مخاطب

 

منبع:
https://www.itna.ir/news/67695/%D9%81%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%B7%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF


اجزای نامه های اداری شامل چه بخشهایی است؟

هر نامه اداری از پنج بخش زیر تشکیل می شود: سرلوحه، عناوین )گیرنده، فرستنده و موضوع( نامه، متن نامه، امضای نامه و گیرندگان رونوشت که بدون هریک از این بخش ها، نامه اداری ناقص خواهد بود.

  • سرلوحه نامه: سرلوحه نامه که گاهی به غلط سربرگ نامیده می شود، عموما بخش بالایی نامه اداری است که در آن آرم الله، عبارت جمهوری اسلامی ایران، نام وزارت خانه و موسسه یا سازمان، بسمه تعالی، شماره، تاریخ و پیوست نامه است. بر اساس استاندارد شماره 379 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران سرلوحه عبارت از آرم جمهوری اسلامی و نوشته های زیر آن است که در بالا و سمت راست کاغذ و تاریخ، شماره و پیوست که به ترتیب در بالای سمت چپ کاغذ قرار دارد.

 

  • عناوین نامه: عنوان گیرنده نامه، فرستنده نامه و موضوع نامه در این بخش قرار دارد. بر اساس مصوبه دفتر تشکیلات و روش های سازمان امور اداری و استخدامی کشور در سال 1355 ، مقرر گردید خطاب نامه ها شامل به، از و موضوع باشد. اما پس از انقلاب اسلامی، بدلیل شباهت آن به مراتب نامه های نظامی و وجود حالت آمریت در آن، این روش حذف گردید، اما هنوز هم بسیاری از ادارات از این روش در خطاب نامه ها استفاده می نمایند.

 

استفاده از دبیرخانه آنلاین برای افزایش بهره وری سازمانی توصیه می شود.

  • متن نامه: متن نامه مهم ترین بخش نامه است، شرح مطالبی که در ارتباط با موضوع نامه نوشته می شود و در حقیقت هدف نامه است. متن نامه شامل سه بخش مقدمه، پیکره و نتیجه است که بطور نامرئی در هم تنیده شده و به هم مربوط می شوند .
    امضای نامه: رکن اساسی هر نامه امضای نامه است، چراکه بدون آن نامه سندیت ندارد و نمی تواند در جریان کار قرار گیرد. ضمنا مسئولیت اصلی محتویات نامه بر عهده امضاکننده نامه است و به عنوان سندی است که وی مسئولیت های آن را بر عهده می گیرد. بخش امضا نیز شامل نام و نام خانوادگی نویسنده نامه و در سطر بعدی آن عنوان سازمانی وی است. در ادامه نیز شکل امضای نویسنده است که ترکیبی از نام و خطوط است.

 

  • گیرندگان رونوشت: برای اطلاع واحدهای سازمانی و اشخاصی که موضوع نامه به آنها مربوط می باشد و یا به نظر نویسنده بهتر است در جریان چنین مطلبی قرار گیرند، از رونوشت نامه استفاده می شود که پایین تر از امضای نامه و در سمت راست نامه ذکر می گردد.

 

  • اندازه و ابعاد نامه : نامه های اداری بر اساس میزان محتوی نامه در دو قطع کوچک و بزرگ انتشار می یابند، معمولا نامه های تا پنج سطر محتوی در نامه های قطع کوچک ( A5) و نامه های حاوی مطالبی بیشتر از پنج سطر در نامه هایی با سربرگ بزرگتر ( A4 ) منتشر می گردند. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران دو قطع A3 برای انتشار جدول ها، نمودارها و صورت های مالی و A6 برای یادداشت اداری مصوب نموده است. آنچه در خصوص اندازه کاغذهای اداری قابل ذکر است تناسب بین طول کاغذهای کوچکتر با عرض کاغذهای بزرگتر )طول کاغذ –A5 عرض کاغذ A4 و بالعکس(. ضمنا استفاده از کاغذهای استاندارد به سه منظور : استاندارد واحد در مکاتبات اداری، سهولت در بایگانی اسناد و جلوگیری از ضایعات کاغذ در هنگام برش صورت می گیرد.

 

 

 

منبع:
https://blog.yar.cloud/%d8%a2%db%8c%db%8c%d9%86-%d9%86%da%af%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%aa%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/


رنگ سال 1402 چیست

رنگ سال مشخص شد: کمپانی پنتون، رنگ قرمز پرشین (Viva Magenta) را به عنوان رنگ سال 2023 / 1402 معرفی کرد.

هر سال در ماه دسامبر و در آستانه سال جدید میلادی، یک رنگ به عنوان رنگ سال انتخاب می شود.

پنتون مرجع جهانی رنگ سال 2023 را به صورت رسمی Viva Magenta معرفی کرد. قرمزِ پرشین در مجموعه رنگ پنتون؛ برگرفته از خاک قرمز خلیج فارس است.

برای مشاهده تاریخ و ساعت امروز به تقویم یار مراجعه فرمایید.

رنگ ویوا مگنتو انتخاب جسورانه شرکت پنتون، رنگی شاد و با انرژی دهنده با تم قرمز کارمینی با رویکرد مشت در دستکش مخملی است.

با اینکه رنگ امسال (2023) به رنگ قرمز است، اما زننده نیست و رنگی بسیار محبوب و گیراست که

حتما مورد توجه کاربران و اهالی مد قرار خواهد گرفت.

 

 

منبع:
https://99taghvim.ir/%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1402/


آموزش کامل نحوه ارسال فکس

برای ارسال فکس از دستگاه فکس خود استفاده کنید. پس از انجام همه کارهایی که در بالا ذکر شد، آماده ارسال فکس خود هستید. با کاغذی که به درستی وارد شده و شماره ‎ای که گرفته شده، آماده ‎اید تا دکمه ارسال را فشار دهید. این دکمه معمولا بزرگ است و برچسب خوبی دارد. عالی است! شما فکس خود را ارسال کرده اید.

متوجه خواهید شد که پس از فشار دادن ارسال، دستگاه یک سری صدای بوق و صدای آوازی ایجاد می ‎کند. این قضیه طبیعی است. این صداها نشان دهنده این است که چگونه دستگاه های فکس با یکدیگر ارتباط برقرار می‎ کنند. هنگامی که یک فکس با موفقیت ارسال شد، شما معمولا بعد از چند دقیقه پیغام طولانی و روشنی را می ‎شنوید. هنگامی که فکس با یک مشکل روبرو شده و ارسال نمی شود، معمولا صدای وحشتناکی را می شنوید. اگر این صدای وحشتناک را شنیدید، باید دستگاه فکس را برای ارزیابی مشکل بررسی کنید.

برای ارسال فکس آنلاین از اینترنت استفاده کنید. امکان استفاده از اینترنت نیز برای ارسال کاغذ به یک دستگاه فکس وجود دارد. شماری از خدمات وجود دارند که می توانند مورد استفاده قرار گیرند و بیشتر آنها هزینه در بر دارند. با این حال، اگر شما اغلب اوقات به ارسال فکس نیاز ندارید و نمی خواهید یک دستگاه فکس بخرید یا با خدماتی مانند FedEx سر و کار داشته باشید، می توانید این سرمایه گذاری عاقلانه را انجام دهید.

برای ارسال یک فکس از ایمیل استفاده کنید. بسته به شماره ای که به فکس می فرستید، ممکن است بتوانید بدون پرداخت هزینه ‎ای، به سادگی ایمیل را به دستگاه فکس ارسال کنید. با این حال، باید بدانید که این روش فقط تعداد محدودی از شماره های فکس را پوشش می دهد و فقط می تواند اطلاعات محدودی ارسال کند.

شما می توانید با جستجو در اینترنت چک کنید که آیا شماره فکس پوشش داده شده است یا خیر.

از این فرمول برای ایجاد آدرسی که به آن ایمیل را می فرستید، استفاده کنید:

“remote – printer.First_Last@12345678910.iddd.tpc.int”

نقل قول ها را حذف کنید، شماره های لازم را برای شماره فکس (از جمله کد کشور و کد منطقه) شماره گیری کنید، و در آغاز و پایان، نام فردی که برایش فکس را ارسال می کنید ذکر نمایید.

 

منبع:
https://avandprinter.com/how-to-send-a-fax/