در مصاحبه شغلی کارشناس فروش چه سوالهایی پرسیده میشود؟
فروش به تجارت یا فعالیتی اطلاق میشود که فروش کالا یا خدمتی را دربربگیرد؛ تقریبا هر شغلی که تولید یا خدمتی برای ارائه دارد، متکی به افراد حرفه ای فروش است تا با تشخیص خریداران بالقوه، معاملات مرتب، بهبود تجارت و ایجاد ارتباطات موثر، سمت و سوی تولیدات خود را برنامه ریزی کند. موفق ترین فروشندگان آنهایی هستند که می توانند به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند ، سریع یاد بگیرند و نسبت به فروش متعهد باشند و تلاش های آنها رونق و سود آوری شرکت را تقویت می کند.
به همین دلیل است که مصاحبه شغلی برای انتخاب کارشناس فروش برای شرکت ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا عملکرد یک کارشناس فروش به نوعی در موفقیت یک شرکت نقش پررنگی دارد.
اما نکتهی مهمتری که باید به یاد داشته باشید اینست یک کارشناس فروش اول باید بتواند مهارتهای خود را بفروشد. پس سعی کنید، جوابهایی هوشمندانه برای سوالاتی که احتمالا در مصاحبه شغلی شما پرسیده خواهد شد، آماده کنید.
پاسخهایی هوشمندانه به سوالات مصاحبه شغلی کارشناس فروش
برای انتخاب کارشناس فروش در یک شرکت سوالات متنوعی پرسیده می شود و باید هر لحظه آماده باشید تا با پاسخهایی درخور، مصاحبه گر را قانع کنید تا شما را برای این پست انتخاب کند که در ادامه مهمترین و رایجترین این سوالات را به همراه پاسخهایشان می توانید ببینید.
1) در مورد خودتان بگویید
در نگاه اول این یک سوال پیش پا افتاده است. شاید بگویید میتوانم از سیر تا پیاز زندگی را تعریف کنم، ولی این کار درست نیست. هدف اصلی مصاحبه کننده این است که حداکثر در دو سه دقیقه شما را شناخته و شما را به عنوان بهترین گزینه برای این پست ارزیابی کند. شما میتوانید به این سوال با آوردن یک یا دو مثال دربارهی تجارب شغلی خود پاسخ دهید. سپس اگر مقدور بود مثالهای متعددی را بیان کنید.
استفاده از دبیرخانه آنلاین و نرم افزار فروش برای افزایش راندمان کاری سازمان ها پیشنهاد می شود.
2) در پنج سال آینده خود را در کجا میبینید؟
اگر به دنبال پستهای بالاتر در این شرکت هستید تا آنجا که میتوانید توضیح دهید که چقدر به پیشرفت شرکت علاقهمند هستید و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نیستید حتی به آنها بگویید که میخواهید در آینده خود را در موضع رهبریت یک تیم بیبینید.
3) مهارتهای بارز یک کارشناس فروش چیست؟
افراد بسیار زیادی از استعداد فروش بیبهره هستند زیرا امر فروش قابلیتها و تواناییهای خاصی را میطلبد. به طور مثال میتوانید بگویید:
«کارشناس فروش قادر است سیگنالهای کلامی و غیرکلامی را تشخیص داده و استراتژیهای فروش خود را برای تاثیرگذاری روی خریدار پیادهسازی کند».
منبع: