انواع رایج نرم افزارهای سازمانی کدامند؟
نمونههایی از کاربردهای نرمافزارهای سازمانی عبارتند از نرمافزار پشتیبانی تصمیمگیری (DSS)، که در آن فناوری به تصمیمگیری انسانی کمک میکند، و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، که در آن نرمافزار به کسبوکارها کمک میکند تا پروفایلهای دقیق مشتریان را جمعآوری و ثبت کنند. اکنون به طور خلاصه به معرفی 3 مورد از رایج ترین نمونه های نرم افزارهای سازمانی می پردازیم:
نرم افزار مدیریت منابع انسانی
این نرم افزار یک ابزار تخصصی برای کمک به متخصصان منابع انسانی در کار خود برای انجام امور استخدام، ترفیع، اخراج، بازنشستگی، مرخصی، پرداخت حقوقو دستمزد و موارد مشابه است. سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات هم برای نامه نگاری اداری به کار میرود.
نرم افزار پشتیبانی مشتریان
این نرمافزار ابزاری است که به سیستم پشتیبانی مشتریان در سازمان کمک میکندو امکان پاسخ به درخواستهای مشتریان، چه از طریق تلفن، ایمیل یا چت را تسهیل میکند. این نرم افزار همچنین با جمع آوری اطلاعات مربوط به عملکرد این واحد، از جمله با نظارت بر شاخص هایی مانند میانگین زمان لازم برای حل یک مشکل، کل تلاش صرف شده برای هر مشکل، یا تعداد مسائل ثبت شده در روز، میتواند فرآیند پشتیبانی مشتریان را بهبود ببخشد.
نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)
احتمالاً "سازمانی" ترین نرم افزار در بین همه نرم افزارهای سازمانی: هدفاز نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)، ردیابی منابع و وضعیت رویدادهای تجاری است. این نرم افزار به اشتراک گذاری داده ها را میانواحدهای مختلف یک سازمان و حتی با ذینفعان خارج از سازمان تسهیل می کند.
منبع:
https://orgsoftwares.smart-software.ir/post27723.html