سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چه زمانی باید شغل خود را تغییر دهیم؟

قبل از اینکه دلایل تغییر شغل را بیان کنیم، همیشه به خاطر داشته باشید که تغییر شغل، تصمیمی یک شبه نیست و این اتفاق باید در گذر زمان رخ بدهد.
پس به هیچ وجه مواقعی که در محل کار به مشکل برخوده اید و عصبانی هستید، یا زمان هایی که اوج زمان کاری تان است و خسته شده اید، چنین تصمیماتی را نگیرید و درکمال آرامش و با سنجش همه جوانب، مسیر شغلی خود را انتخاب کنید.

 

1. خسته شده اید.

اگر شغل شما یکنواخت است و با چالش جدیدی در آن روبرو نیستید، می توانید برای حفظ انگیزه و طراوت خود، دایماً به دنبال پذیرش مسئولیت های جدید باشید؛ اما می بینید که چنین مسئله ای برای شما مقدور نیست، بهتر است دنبال یک کار جدید باشید.

 

2. بیش از حد کار می کنید.

اگر فشار کاری شما زیاد باشد، این مسئله در درازمدت بر روی سلامتی شما تأثیرات منفی زیادی خواهد گذاشت. فشار کاری زیاد برای یک مدت محدود قابل قبول است؛ مثلاً تازه کار هستید یا از شرکت قبلی تان تعدیل شده اید و به شدت نیاز به کار دارید. در این حالت خب منطقی است که این شغل را بپذیرید، اما به هیچ وجه نگاه بلند مدت به چنین شغل های سخت و پرفشار نداشته باشید وهمیشه به دنبال کار جدید باشید.

تغییر شغل

3. فرهنگ سازمانی

اگر می بینید که ارزش های اخلاقی و عقاید شما با آن چه که در آن شرکت یا سازمان می گذرد، هم خوانی ندارد، حتماً به دنبال جای دیگری برای کار کردن باشید.

 برای تبدیل تقویم شمسی به میلادی می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.

 

4. مسیر شغلی روشنی ندارید.

هر کسی در مسیر کاری خود به دنبال پیشرفت است. اگر در مجموعه ای که کار می کنید، درخواست ارتقای شغلی رد شده است یا اینکه به خاطر کوچک بودن آن شرکت امکان ارتقا شغلی ندارید، بهتر است فرصت شغلی دیگری برای خود پیدا کنید.

 

5. مهارت های ناهماهنگ

ممکن است شما در یک حوزه خیلی ماهر و متخصص باشید اما چیزهایی که شما یاد گرفته اید و خوانده اید به درد شغل کنونی تان نخورد، در این حالت بهتر است برای این که هم شغل مرتبط داشته باشید و هم اینکه در طول زمان مهارت هایتان را از دست ندهید، به دنبال شغل جدید و مرتبط با توانایی ها و مهارت های خود باشید.

 

6. مشکل موقعیت مکانی

اگر هر روز مسافتی خیلی طولانی را برای رسیدن به محل کار طی می کنید، یا به دلایل اقتصادی موجود محل زندگی تان از محل کار دورتر شده است، بهتر است یک شرکت یا کارخانه ای نزدیک تر به محل زندگی خود پیدا کنید.

 

7. تغییر سبک زندگی

ممکن است به دلیل مسایل و مشکلاتی که برای خانواده رخ داده یا هر دلیل دیگری، زمان لازم برای یک کار تمام وقت شرکتی را نداشته باشید. در این شرایط حتماً به دنبال کار جدید باشید. حتی می توانید از فرصت های شغلی فریلنسینگ و دورکاری نیز استفاده کنید و یک فریلنسر شوید.

 

8. حقوق تان کم است.

اگر فکر می کنید حقوقی که دریافت می کنید برای این کار کم است و شرکت هایی هستند که پول مناسب تری به شما می دهند، حتماً برای استخدام در آن شرکت ها اپلای کنید. دقت داشته باشید که در رزومه و ایمیل درخواستی خود نباید حرفی از حقوق درخواستی یا حقوق پیشنهادی بزنید!

 

9. مدیر بد

اگر نمی توانید با مدیر خود ارتباط مناسب برقرار کنید و دایماً در انجام کارها استرس و نگرانی دارید، بهتر است به دنبال یک مدیر جدید باشید. البته در قدم اول بهتر است رابطه خود با مدیر را اصلاح کنید، اما اگر واقعا فکر می کنید که این کار غیر ممکن است یا تلاش تان بی نتیجه مانده است، می توانید به شغل جدید فکر کنید.

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%da%86%d9%87-%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%b4%d8%ba%d9%84-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%a7-%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%d8%af%d9%87%db%8c%d9%85%d8%9f/